fbpx

Dag ondernemer,
je komt hier even kijken. Super.
Nieuwsgierig of ik jouw virtueel asistent zou kunnen zijn?

Net als jij ben ik ook ondernemer.
Daarom weet ik als geen ander wat er allemaal op je bordje komt.
Daarom begrijp ik maar al te goed dat je plannen, ideeën en goede voornemens telkens weer aan de kant schuift.
Geen tijd. Je weet niet hoe. Je loopt vast op de technische kant. 

Het uitoefenen van jouw expertise is maar een deel van je ondernemerschap. Er zijn zoveel andere domeinen waar je stappen in moet zetten of op de hoogte moet van zijn.
Tenminste, als je klanten wil aantrekken.

Wat als er hulp bestond op maat van jouw bedrijf?

Wat als je beroep kon doen op iemand die zich op afstand inwerkt in jouw bedrijf en er zich betrokken bij voelt?
Wat als iemand haar schouders kon zetten onder de taken waar jij mee worstelt?

Elke dag ondersteun ik ondernemers in hun bedrijf.

Waar jij mee worstelt is mijn job, mijn expertise.
Mijn grootste voldoening en drive is jou als ondernemer ondersteunen en ontzorgen zodat jij jouw ding kan doen, waar jij goed in bent.
Ik voel me opperbest buiten de schijnwerpers.

Mijn grootste plezier beleef ik als jouw bedrijf het goed doet. 

Hoe ben ik als virtueel assistent ?

Ik vind het belangrijk me te blijven ontwikkelen in de domeinen waar ik me in specialiseer. 

Ik heb alles in huis om jou een leuke samenwerking te bieden. Want je wil natuurlijk weten of het zal klikken tussen ons.

Eerlijk, betrouwbaar, nieuwsgierig en enthousiast. Punctueel, beetje perfectionist. Kan niet zwijgen wanneer ik verbetering zie. Ik hou van duidelijkheid en ben altijd in the mood voor een grappige noot. 

Ben ik de virtueel assistent die jouw online marketing ter harte kan nemen en met wie je een leuke samenwerking kan hebben?

Wat doe ik als ik niet aan het werk ben?

Ik ben dol op mijn hond Luna, een superlieve Beagle. Na zes jaar dienst in een farmaceutisch labo geniet ze van haar paradijs vol aandacht en rust. Met haar puppy-eyes krijgt ze alles gedaan, al is ze de puppy-leeftijd ver voorbij. Onze dagelijkse wandeling wijkt voor niks.

Ik ben dol op dieren en natuur wereldwijd en volg WWF, National Geographic en wildlife photographer Andy Rouse op de voet. Op onze jaarlijkse reis gaat de meeste aandacht naar natuur, al kan cultuur me ook erg boeien wanneer ze refereert naar de mensen erin.

Als wijnsommelier geniet ik graag op tijd en stond van een smakelijk glas wijn, vooral tijdens het koken. Verder kan ik me echt verliezen in een goed verhaal – boek of film.

Ik streef ernaar – of beter gezegd, het zit in mij – om continu bij te leren. Vooral als mens. Ook in mijn werk. De wijsheid die je vergaart door open te staan voor lessen – klein en groot – is in mijn ogen het mooiste levensgeschenk.